fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Правничі питання

26/ 09/ 2017
  Чергове засідання Комітету відбулося на вкрай актуальну тему: «Перевірка трудових правовідносин або обіцяні рейди інспекторів праці: Що Де Коли та Як зустрічати «гостей». Юлія Іванець, старший юрист, і Євгенія Вознюк, партнер, керівник практики HR-послуг консалтингової компанії EBS, спеціально завітали до Харкова, аби допомогти розібратися у нових правилах здійснення контролю за дотриманням законодавства про працю і звернути увагу на найпоширеніші порушення і зміни в порядку застосування штрафів. Учасники почули й про права інспектора та роботодавця, порядок оскарження рішень інспекторів, відповідальність за недопущення проведення перевірки і занотували корисні поради щодо підготовки до трудової інспекції, адже, як-то підкреслили спікери, «проінформований означає озброєний»!

Чергове засідання Комітету відбулося на вкрай актуальну тему: «Перевірка трудових правовідносин або обіцяні рейди інспекторів праці: Що Де Коли та Як зустрічати «гостей».

Юлія Іванець, старший юрист, і Євгенія Вознюк, партнер, керівник практики HR-послуг консалтингової компанії EBS, спеціально завітали до Харкова, аби допомогти розібратися у нових правилах здійснення контролю за дотриманням законодавства про працю і звернути увагу на найпоширеніші порушення і зміни в порядку застосування штрафів.

Учасники почули й про права інспектора та роботодавця, порядок оскарження рішень інспекторів, відповідальність за недопущення проведення перевірки і занотували корисні поради щодо підготовки до трудової інспекції, адже, як-то підкреслили спікери, «проінформований означає озброєний»!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: