fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Фінанси та податки

02/ 08/ 2017
  Тестовий режим блокування податкових накладних (ПН) закінчився; з липня 2017 року реєстрацію призупиняють не жартома. На жаль, система працює не дуже гладко й передбачувано. Саме тому чергове засідання Комітету було присвячено деталям її роботи, а також важливим податково-прибутковим новаціям-2017. Дмитро Винокуров, головний редактор, і Дмитро Костюк, заступник головного редактора, журналу «Податки і бухгалтерський облік», поділили захід на 2 блоки: «Блокування ПН» і «Податок на прибуток – фішки 2017 року». Говорили про критерії моніторингу й зупинки реєстрації ПН; алгоритм заповнення таблиці даних платника податків і документи, необхідні для розблокування ПН. Учасники дізналися й про нові податкові різниці та безнадійні заборгованості. Наприкінці відбулася серія питань і відповідей, під час якої присутні отримали корисні поради від найдосвідченіших експертів.

Тестовий режим блокування податкових накладних (ПН) закінчився; з липня 2017 року реєстрацію призупиняють не жартома. На жаль, система працює не дуже гладко й передбачувано. Саме тому чергове засідання Комітету було присвячено деталям її роботи, а також важливим податково-прибутковим новаціям-2017.

Дмитро Винокуров, головний редактор, і Дмитро Костюк, заступник головного редактора, журналу «Податки і бухгалтерський облік», поділили захід на 2 блоки: «Блокування ПН» і «Податок на прибуток – фішки 2017 року». Говорили про критерії моніторингу й зупинки реєстрації ПН; алгоритм заповнення таблиці даних платника податків і документи, необхідні для розблокування ПН. Учасники дізналися й про нові податкові різниці та безнадійні заборгованості.

Наприкінці відбулася серія питань і відповідей, під час якої присутні отримали корисні поради від найдосвідченіших експертів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: