fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Митні питання

18/ 05/ 2017
  На сьогодні український бізнес тримається на плаву не тільки завдяки продажу, а й управлінню витратами. Одним з найефективніших інструментів економії ресурсів компаній є давальницька переробка, що стала темою чергового засідання Митного комітету Асоціації. На перший погляд, процедури та особливості митного режиму за умов давальницької переробки здаються складними та заплутаними. Але за словами Аліни Грінченко, консультанта у сфері зед ЮФ ILFта координатора Митного комітету, якщо виконати всі умови та дотримуватись правил, то вигода для підприємства стає більш ніж очевидною. Так, при оформленні треба звертати увагу на фінансову гарантію в умовах ввезення певних продуктів, отримання заключення від ТПП (що буде перевагою) та умови зберігання відходів. У ході засідання також розглянули, які можуть бути підстави для відмови з боку митниці, та що необхідно для отримання сертифікату EUR1 на продукти давальницької переробки.

На сьогодні український бізнес тримається на плаву не тільки завдяки продажу, а й управлінню витратами. Одним з найефективніших інструментів економії ресурсів компаній є давальницька переробка, що стала темою чергового засідання Митного комітету Асоціації.

На перший погляд, процедури та особливості митного режиму за умов давальницької переробки здаються складними та заплутаними. Але за словами Аліни Грінченко, консультанта у сфері зед ЮФ ILFта координатора Митного комітету, якщо виконати всі умови та дотримуватись правил, то вигода для підприємства стає більш ніж очевидною. Так, при оформленні треба звертати увагу на фінансову гарантію в умовах ввезення певних продуктів, отримання заключення від ТПП (що буде перевагою) та умови зберігання відходів. У ході засідання також розглянули, які можуть бути підстави для відмови з боку митниці, та що необхідно для отримання сертифікату EUR1 на продукти давальницької переробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: