fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Маркетинг

14/ 03/ 2017
  Значення соціальних мереж для бізнесу важко переоцінити: це і величезна база потенційних клієнтів, і реклама товарів та послуг, і відповідні рекомендації. Реклама в соціальних мережах має хороший SEO-ефект, який дає стійкий і «довгограючий» результат. Саме тому предметом обговорення на черговому засіданні Комітету з маркетингу 14 березня 2017р. стали цілі й методи просування у Facebook, ефективні інструменти для оптимізації бізнес-сторінки та інгредієнти успішної контент стратегії. Присутні мали нагоду взяти участь у створенні плану просування бізнесу у Facebook і визначитися з його можливостями для B2B і B2C. Спікер заходу Олена Котляр, спеціаліст з розвитку бізнесу у мережі Facebook, також розповіла про системні принципи комунікації on-line, які викликали неабияке зацікавлення серед учасників заходу.

Значення соціальних мереж для бізнесу важко переоцінити: це і величезна база потенційних клієнтів, і реклама товарів та послуг, і відповідні рекомендації. Реклама в соціальних мережах має хороший SEO-ефект, який дає стійкий і «довгограючий» результат.

Саме тому предметом обговорення на черговому засіданні Комітету з маркетингу 14 березня 2017р. стали цілі й методи просування у Facebook, ефективні інструменти для оптимізації бізнес-сторінки та інгредієнти успішної контент стратегії. Присутні мали нагоду взяти участь у створенні плану просування бізнесу у Facebook і визначитися з його можливостями для B2B і B2C.

Спікер заходу Олена Котляр, спеціаліст з розвитку бізнесу у мережі Facebook, також розповіла про системні принципи комунікації on-line, які викликали неабияке зацікавлення серед учасників заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: