fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Фінанси та податки

01/ 08/ 2017
  За менш, ніж 10 років Bitcoin радикально змінив погляди фінансистів світу, пройшовши шлях з відміток нижче $0,003 до майже $2900 за одиницю. Як заробити на цьому? Що буде далі? Чи покладуть кінець росту такі високі ціни чи ми все ще на початку шляху? Відповіді на ці та інші запитання ми дізнавалися на Комітеті з фінансів та податків Асоціації в Одесі. Владислав Воробйов, практикуючий трейдер і фінансовий аналитик, експерт в сфері технічного аналізу и прогнозування поведінки цін на валютному, фондовому і товарно-сировинних ринках, розповів про суть Bitcoin та зробив короткий історичний екскурс у виникнення цієї валюти. Учасники дізналися про правила успішного інвестування в Bitcoin, його подальші перспективи та обговорили можливі коливання цінника за 1 Bitcoin найближчим часом.

За менш, ніж 10 років Bitcoin радикально змінив погляди фінансистів світу, пройшовши шлях з відміток нижче $0,003 до майже $2900 за одиницю. Як заробити на цьому? Що буде далі? Чи покладуть кінець росту такі високі ціни чи ми все ще на початку шляху? Відповіді на ці та інші запитання ми дізнавалися на Комітеті з фінансів та податків Асоціації в Одесі.

Владислав Воробйов, практикуючий трейдер і фінансовий аналитик, експерт в сфері технічного аналізу и прогнозування поведінки цін на валютному, фондовому і товарно-сировинних ринках, розповів про суть Bitcoin та зробив короткий історичний екскурс у виникнення цієї валюти. Учасники дізналися про правила успішного інвестування в Bitcoin, його подальші перспективи та обговорили можливі коливання цінника за 1 Bitcoin найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: