fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Правничі питання, Одеса HR

05/ 04/ 2017
  Південноукраїнський офіс провів Спільне засідання Комітету з управління персоналом та Правничого Комітету Асоціації в Одесі на тему “Трудові відносини-2017: що необхідно знати роботодавцю?”. Спікером заходу виступила Катерина Цвєткова, адвокат, старший юрист судової практики GOLAW. Учасники дізналися про нові санкції за порушення трудового законодавства, підстави та порядок проведення перевірок від Держпраці. Спікер розповіла присутнім як роботодавцю взаємодіяти з перевіряючими, як оскаржувати рішення контролюючого органу та висвітлила судову практику з цієї тематики.

Південноукраїнський офіс провів Спільне засідання Комітету з управління персоналом та Правничого Комітету Асоціації в Одесі на тему “Трудові відносини-2017: що необхідно знати роботодавцю?”. Спікером заходу виступила Катерина Цвєткова, адвокат, старший юрист судової практики GOLAW.

Учасники дізналися про нові санкції за порушення трудового законодавства, підстави та порядок проведення перевірок від Держпраці. Спікер розповіла присутнім як роботодавцю взаємодіяти з перевіряючими, як оскаржувати рішення контролюючого органу та висвітлила судову практику з цієї тематики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: