fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів HR комітет, Львів право та податки податки

12/ 10/ 2017
  12 жовтня відбулася спільна зустріч Правничого та HR комітету у форматі Q&A щодо найбільш поширених питань кадрового адміністрування. Тема кадрового адміністрування та екпертні відповіді  Марини Моргун, Юлії Іванець, Юлія Іванець, Тетяни Невмержинської фахівців з компанії EBS зацікавили HR, юристів та бухгалтерів, адже від їх спільної, узгодженої та клопіткої роботи, розуміння нюансів законодавства залежать фінансові витрати компанії на оплату штрафів щодо порушень трудового законодавства. Дякуємо колегам, партнерам зустрічі компанії EBS за те, що озброїли нас практичною, необхідною інформацією та порадами, а також голові Правничого комітету Наталі Анохіній за доповнення та модерацію зустрічі!

12 жовтня відбулася спільна зустріч Правничого та HR комітету у форматі “Q&A” щодо найбільш поширених питань кадрового адміністрування.

Тема кадрового адміністрування та екпертні відповіді  Марини Моргун, Юлії Іванець, Юлія Іванець, Тетяни Невмержинської фахівців з компанії EBS зацікавили HR, юристів та бухгалтерів, адже від їх спільної, узгодженої та клопіткої роботи, розуміння нюансів законодавства залежать фінансові витрати компанії на оплату штрафів щодо порушень трудового законодавства.

Дякуємо колегам, партнерам зустрічі компанії EBS за те, що “озброїли” нас практичною, необхідною інформацією та порадами, а також голові Правничого комітету Наталі Анохіній за доповнення та модерацію зустрічі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: