fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів HR

02/ 06/ 2017
  В наш час для залучення одного клієнта потрібно в середньому великим компаніям 1800 євро, рекрутерам для того, щоб найняти 5-7 осіб потрібно написати більше 400 емейлів і зробити більше 200 дзвінків на місяць. На зустрічі комітету HRи говорили про те, як спростити життя рекрутерам за допомогою інноваційних додатків. Інновації поряд і їх можна з успіхом використовувати для своєї користі. І суттєву конкурентну перевагу отримає той, хто це розуміє. Дякуємо Герарду Кулену, управляючому партнеру групи компаній Lugera, GIT, Adecco Ukraine за те, що є рушієм інновацій та за відкриття нових горизонтів для нас. 

В наш час для залучення одного клієнта потрібно в середньому великим компаніям 1800 євро, рекрутерам для того, щоб найняти 5-7 осіб потрібно написати більше 400 емейлів і зробити більше 200 дзвінків на місяць.

На зустрічі комітету HRи говорили про те, як спростити життя рекрутерам за допомогою інноваційних додатків.

Інновації поряд і їх можна з успіхом використовувати для своєї користі. І суттєву конкурентну перевагу отримає той, хто це розуміє.

Дякуємо Герарду Кулену, управляючому партнеру групи компаній “Lugera”, “GIT”, “Adecco Ukraine” за те, що є рушієм інновацій та за відкриття нових горизонтів для нас. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: