fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Митні питання

15/ 05/ 2017
  Члени Асоціації активно розпочали тиждень, обговорючи питання зовнішньоекономічної діяльності та актуального стану справ на митниці. Загалом компанії-члени Асоціації відзначають позитивну динаміку у співпраці з митницею та питаннях розмитнення, але досі залишаються недоліки у сфері гармонізації українського законодавства та законодавства ЄС, у сфері класифікації товарів, співпраці з суміжними службами, а також користування єдиним митним вікном. За результатами зустрічі серед іншого було домовлено ініціювати зустріч для проміжної перевірки дії Меморандуму про співпрацю в удосконаленні реалізації принципу єдиного митного вікна від 31 жовтня 2016 року.

Члени Асоціації активно розпочали тиждень, обговорючи питання зовнішньоекономічної діяльності та актуального стану справ на митниці.

Загалом компанії-члени Асоціації відзначають позитивну динаміку у співпраці з митницею та питаннях розмитнення, але досі залишаються недоліки у сфері гармонізації українського законодавства та законодавства ЄС, у сфері класифікації товарів, співпраці з суміжними службами, а також користування єдиним митним вікном.

За результатами зустрічі серед іншого було домовлено ініціювати зустріч для проміжної перевірки дії Меморандуму про співпрацю в удосконаленні реалізації принципу “єдиного митного вікна” від 31 жовтня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: