fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро HR

18/ 10/ 2017
  У середу, 18 жовтня, у рамках комітету Асоціації з управління персоналом відбувся майстер-клас на тему: Корпоративна культура - магніт для залучення «своїх людей» в команду!. Спікером зустрічі виступив бізнес-тренер та лайф-коуч - Даніель Радіновський. Основною метоюмайстер-класу сталовизначення зони результативності компанії за рахунокпідвищення залученості співробітників.Так, Даніель виділив пріоритетні напрями розвитку компанії зсередини, які потрібно ураховувати задля отримання бажаного результату, а саме: колективний настрій, як компонент корпоративного середовища, залученість співробітників та інші сфери усвідомленого розвитку. Теми виявились дуже об’ємними, цікавими, та інтерактивними. Дякуємо голові комітету Асоціації з управління персоналом - Катерині Дуплій та Даніелю Радіновському за чудовий майстер-клас, а також нашим постійним партнерам конференц-центру Парле за теплий прийом.

У середу, 18 жовтня, у рамках комітету Асоціації з управління персоналом відбувся майстер-клас на тему: “Корпоративна культура – магніт для залучення «своїх людей» в команду!”. Спікером зустрічі виступив бізнес-тренер та лайф-коуч – Даніель Радіновський.

Основною метоюмайстер-класу сталовизначення зони результативності компанії за рахунокпідвищення залученості співробітників.Так, Даніель виділив пріоритетні напрями розвитку компанії зсередини, які потрібно ураховувати задля отримання бажаного результату, а саме: колективний настрій, як компонент корпоративного середовища, залученість співробітників та інші сфери усвідомленого розвитку.

Теми виявились дуже об’ємними, цікавими, та інтерактивними. Дякуємо голові комітету Асоціації з управління персоналом – Катерині Дуплій та Даніелю Радіновському за чудовий майстер-клас, а також нашим постійним партнерам конференц-центру Парле за теплий прийом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: