fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика

20/ 01/ 2017
  Починаємо 2017 рік зі Стратегічного Енергетичного Партнерства! Ми починаємо нашу активність в рамках Паливно-Енергетичного Комітету із зустрічі з представниками Європейської Комісії, Генерального Директорату з Енергетики, Делегації ЄС в Україні та Групи Підтримки України.  Ключовою темою для обговорення було започаткування постійної платформи на базі Асоціації для імплементації нового Меморандуму про Взаєморозуміння між Українським Урядом та Європейським Союзом в енергетичній галузі щодо Стратегічного Енергетичного Партнерства. Щиро сподіваємось на плідну співпрацю з європейськими колегами та успішне втілення засад Меморандуму у 2017 році!

Починаємо 2017 рік зі Стратегічного Енергетичного Партнерства!

Ми починаємо нашу активність в рамках Паливно-Енергетичного Комітету із зустрічі з представниками Європейської Комісії, Генерального Директорату з Енергетики, Делегації ЄС в Україні та Групи Підтримки України. 

Ключовою темою для обговорення було започаткування постійної платформи на базі Асоціації для імплементації нового Меморандуму про Взаєморозуміння між Українським Урядом та Європейським Союзом в енергетичній галузі щодо Стратегічного Енергетичного Партнерства.

Щиро сподіваємось на плідну співпрацю з європейськими колегами та успішне втілення засад Меморандуму у 2017 році!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: