fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я, Клінічні дослідження

24/ 07/ 2017
  Представники Правління Підкомітету з клінічних досліджень Асоціації зустрілися з керівництвом та провідними експертами Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України з приводу таких питань: - тривалі терміни розгляду матеріалів клінічних досліджень Міністерством охорони здоровя; - міжнародні підходи до організації клінічних досліджень в Україні; - електронна подача документів. Такі зустрічі проводяться Підкомітетом на постійній основі кожного кварталу. Мета зустрічей – обговорити та вирішити поточні питання, які виникають в ході проведення клінічних досліджень в Україні.  Як показує досвід Підкомітету, вони допомагають своєчасно планувати поточну діяльність компаній та йти в ногу з останніми реформами в сфері охорони здоров’я. Детально про Підкомітет читайте тут.

Представники Правління Підкомітету з клінічних досліджень Асоціації зустрілися з керівництвом та провідними експертами Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України з приводу таких питань:

– тривалі терміни розгляду матеріалів клінічних досліджень Міністерством охорони здоров’я;
– міжнародні підходи до організації клінічних досліджень в Україні;
– електронна подача документів.

Такі зустрічі проводяться Підкомітетом на постійній основі кожного кварталу. Мета зустрічей – обговорити та вирішити поточні питання, які виникають в ході проведення клінічних досліджень в Україні.  Як показує досвід Підкомітету, вони допомагають своєчасно планувати поточну діяльність компаній та йти в ногу з останніми реформами в сфері охорони здоров’я.

Детально про Підкомітет читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: