fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

07/ 09/ 2017
  Представники Європейської Бізнес Асоціації взяли участь у ряді зустрічей щодо розвитку водного транспорту у Міністерстві інфраструктури України, під головуванням Надії Казначеєвої та Юрія Лавренюка. Компанії-члени Комітету з логістики Асоціації разом із представниками Мінінфраструктури, «УкрНДІМФ» та «Укртрансбезпеки» обговорили важливі питання щодо  створення Морської адміністрації, Порядку компенсації інвестицій та Методики розрахунку ставок портових зборів, яку Мінінфраструктури пообіцяло разом із порядком розрахунку ставок портових зборів надати бізнесу до 1 жовтня цього року. У робочому порядку також було заплановано подальші дії, які мають бути врегульовані у цих питаннях.

Представники Європейської Бізнес Асоціації взяли участь у ряді зустрічей щодо розвитку водного транспорту у Міністерстві інфраструктури України, під головуванням Надії Казначеєвої та Юрія Лавренюка.

Компанії-члени Комітету з логістики Асоціації разом із представниками Мінінфраструктури, «УкрНДІМФ» та «Укртрансбезпеки» обговорили важливі питання щодо  створення Морської адміністрації, Порядку компенсації інвестицій та Методики розрахунку ставок портових зборів, яку Мінінфраструктури пообіцяло разом із порядком розрахунку ставок портових зборів надати бізнесу до 1 жовтня цього року.

У робочому порядку також було заплановано подальші дії, які мають бути врегульовані у цих питаннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: