fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

25/ 07/ 2017
  Представники Регуляторного Комітету Асоціації взяли участь у першому засіданні Робочої групи Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики під головуванням Ніни Южаніної. Зустріч була присвячена розгляду Проекту Закону №4836 від 16 червня 2016 року Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування розміщення побутових відходів). Компанії-члени Асоціації ще раз мали нагоду висловити свою позицію щодо законодавчих ініціатив, якими пропонується урегулювати систему поводження з відходами в Україні шляхом запровадження додаткового податку та відповідальності за окремі дії суб’єктів господарювання. Наступне засідання Робочої групи заплановано на вересень.  

Представники Регуляторного Комітету Асоціації взяли участь у першому засіданні Робочої групи Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики під головуванням Ніни Южаніної.

Зустріч була присвячена розгляду Проекту Закону №4836 від 16 червня 2016 року “Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування розміщення побутових відходів)”.

Компанії-члени Асоціації ще раз мали нагоду висловити свою позицію щодо законодавчих ініціатив, якими пропонується урегулювати систему поводження з відходами в Україні шляхом запровадження додаткового податку та відповідальності за окремі дії суб’єктів господарювання.

Наступне засідання Робочої групи заплановано на вересень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: