fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика

06/ 07/ 2017
  Сьогодні Паливно-енергетичний комітет Асоціації провів констиктивну дискусію з представниками Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг та ПАТ «Укртрансгаз» щодо важливих питань ринку природного газу. Серед іншого, ми обговорили Методику розрахунку тарифів на транспортування природного газу, в тому числі на точках входу/ виходу на 2017 рік, Порядок відкритих обговорень рішень НКРЕКП, що передбачений Постановою НКРЕКП №866 від 30.06.2017 року та інші проблемні питання функціонування газового ринку. Ми дякуємо нашим спікерам та всім учасникам від компаній-членів Асоціації.

Сьогодні Паливно-енергетичний комітет Асоціації провів констиктивну дискусію з представниками Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг та ПАТ «Укртрансгаз» щодо важливих питань ринку природного газу.

Серед іншого, ми обговорили Методику розрахунку тарифів на транспортування природного газу, в тому числі на точках входу/ виходу на 2017 рік, Порядок відкритих обговорень рішень НКРЕКП, що передбачений Постановою НКРЕКП №866 від 30.06.2017 року та інші проблемні питання функціонування газового ринку.

Ми дякуємо нашим спікерам та всім учасникам від компаній-членів Асоціації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: