fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання

22/ 06/ 2017
  В рамках розширеного засідання Податкового комітету Асоціації ми зустрілися з пані Ларисою Бондар, першим заступником начальника Офісу великих платників податків ДФС. Учасники зустрічі змогли поділитися власним досвідом та задати питання щодо впровадження електронного документообігу. Зі свого боку, представники Офісу розповіли про перспективи проведення електронних перевірок та надали поради, як бізнесу краще до них готуватися та як діяти протягом перехідного періоду, а також надали деякі роз’яснення щодо ведення бухгалтерського обліку в електронному вигляді. Ми закликаємо компанії ділитися з нами власним досвідом переходу на електронний документообіг та спільно вирішувати будь-які проблемні моменти через регулярну комунікацію з Офісом великих платників податків ДФС.

В рамках розширеного засідання Податкового комітету Асоціації ми зустрілися з пані Ларисою Бондар, першим заступником начальника Офісу великих платників податків ДФС.

Учасники зустрічі змогли поділитися власним досвідом та задати питання щодо впровадження електронного документообігу. Зі свого боку, представники Офісу розповіли про перспективи проведення електронних перевірок та надали поради, як бізнесу краще до них готуватися та як діяти протягом перехідного періоду, а також надали деякі роз’яснення щодо ведення бухгалтерського обліку в електронному вигляді.

Ми закликаємо компанії ділитися з нами власним досвідом переходу на електронний документообіг та спільно вирішувати будь-які проблемні моменти через регулярну комунікацію з Офісом великих платників податків ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: