fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

30/ 05/ 2017
  Під час Круглого столу за сприяння Комітету з логістики Асоціації, представники Адміністрації морських портів України презентували бізнес спільноті(портовим операторам,експедиторам)модель взаємодії інформаційних систем  MSW та CSW.  Учасники зустрічі обмінялись думками щодо ефективності та дієвості цієї системи. Адміністрація наголосила на тому,що для ефективного функціонування системи Морське єдине вікно» необхідно ввести ряд змін до чинної нормативно-правової бази.   Представники Адміністрації пообіцяли у робочому порядку направити Комітету необхідні документи для подальшого опрацювання та формування зауважень.               Ми дякуємо Адміністрації морських портів України за відкритість та діалог з бізнес-спільнотою Асоціації!



Під час Круглого столу за сприяння Комітету з логістики Асоціації, представники Адміністрації морських портів України презентували бізнес спільноті(портовим операторам,експедиторам)модель взаємодії інформаційних систем  “MSW” та “CSW”. 


Учасники зустрічі обмінялись думками щодо ефективності та дієвості цієї системи. Адміністрація наголосила на тому,що для ефективного функціонування системи “Морське єдине вікно» необхідно ввести ряд змін до чинної нормативно-правової бази.  


Представники Адміністрації пообіцяли у робочому порядку направити Комітету необхідні документи для подальшого опрацювання та формування зауважень.              


Ми дякуємо Адміністрації морських портів України за відкритість та діалог з бізнес-спільнотою Асоціації!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: