fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

03/ 04/ 2017
  Асоціація продовжує слідкувати за впровадженням е-квитка в Україні. Так, вчора Координатор Комітету з електронних платежів взяв участь у засіданні робочої групи при Міністерстві інфраструктури з впровадження електронного квитка. До складу робочої групи входять представники міст, компаній-перевізників, експерти галузі. Під час засідання учасники поділилися вже наявним досвідом впровадження електронного квитка в окремих містах, а також визначили подальші пріоритети діяльності робочої групи. Більше деталей щодо зустрічі можна знайти за посиланням.

Асоціація продовжує слідкувати за впровадженням е-квитка в Україні. Так, вчора Координатор Комітету з електронних платежів взяв участь у засіданні робочої групи при Міністерстві інфраструктури з впровадження електронного квитка.

До складу робочої групи входять представники міст, компаній-перевізників, експерти галузі. Під час засідання учасники поділилися вже наявним досвідом впровадження електронного квитка в окремих містах, а також визначили подальші пріоритети діяльності робочої групи.

Більше деталей щодо зустрічі можна знайти за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: