fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання

14/ 02/ 2017
  Харчовий Комітет провів засідання за участі представників МОЗ - пані Наталії Півень, пані Ірини Руденко та представників Інституту екогігієни та токсикології ім. Л.І. Медведя - пана Анатолія Подрушняка, пані Таміли Адамчук. Під час зустрічі було обговорено найбільш актуальні питання харчової галузі, які відносяться до компетенції МОЗ. Також представники МОЗ поділилися основними планами роботи на 2017 рік. Учасники домовилися в надалі продовжувати співпрацю бізнесу та Міністерства охорони здоров’я України задля ефективного розвитку харчової галузі в 2017 році.

Харчовий Комітет провів засідання за участі представників МОЗ – пані Наталії Півень, пані Ірини Руденко та представників Інституту екогігієни та токсикології ім. Л.І. Медведя – пана Анатолія Подрушняка, пані Таміли Адамчук.

Під час зустрічі було обговорено найбільш актуальні питання харчової галузі, які відносяться до компетенції МОЗ. Також представники МОЗ поділилися основними планами роботи на 2017 рік. Учасники домовилися в надалі продовжувати співпрацю бізнесу та Міністерства охорони здоров’я України задля ефективного розвитку харчової галузі в 2017 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: