fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка, Імпорт та торгівля алкогольними напоями

08/ 02/ 2017
  Представники Комітетів побутової електротехніки та імпорту і торгівлі алкогольними напоями взяли участь у дискусії, результатом якої стала підтримка профільним Комітетом Верховної Ради з питань науки та освіти проекту Закону №5419. Цей проект спрямований на захист прав інтелектуальної власності суб’єктів господарювання, зокрема, в частині захисту прав на знаки для товарів і послуг. Ми вважаємо, що прийняття законопроекту розширить права правовласників щодо самостійного контролю ринку товарів та створить додатковий інструментарій для судового та позасудового захисту їх прав. Ми вдячні народним депутатам України, членам Комітету з питань науки та освіти за конструктивну позицію та сподіваємося на якнайшвидший розгляд проекту Закону №5419 та його прийняття в Парламенті.

Представники Комітетів побутової електротехніки та імпорту і торгівлі алкогольними напоями взяли участь у дискусії, результатом якої стала підтримка профільним Комітетом Верховної Ради з питань науки та освіти проекту Закону №5419.

Цей проект спрямований на захист прав інтелектуальної власності суб’єктів господарювання, зокрема, в частині захисту прав на знаки для товарів і послуг. Ми вважаємо, що прийняття законопроекту розширить права правовласників щодо самостійного контролю ринку товарів та створить додатковий інструментарій для судового та позасудового захисту їх прав.

Ми вдячні народним депутатам України, членам Комітету з питань науки та освіти за конструктивну позицію та сподіваємося на якнайшвидший розгляд проекту Закону №5419 та його прийняття в Парламенті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: