fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика

03/ 10/ 2017
  Представники Комітету Асоціації з палива та енергетики взяли участь у засіданні Робочої групи з питань реформування відносин у сфері надрокористування, що відбулося в Міністерстві екології та природних ресурсів України під головуванням Міністра екології Остапа Семерака та Голови  Державної служби геології та надр Олега Кирилюка. Головними питаннями для обговорення були: оновлена редакція проекту Порядку розпорядження геологічною інформацією,  зміни до Порядків надання спеціальних дозволів на користування надрами та проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, а також ініціатива щодо розробки та прийняття нового Кодексу про надра. Ми дякуємо Міністреству екології за підтримку у цій важливій ініціативі та готові надати свої пропозиції до проектів нормативно-правових актів та брати активну участь у супроводженні прийняттю цих змін!

Представники Комітету Асоціації з палива та енергетики взяли участь у засіданні Робочої групи з питань реформування відносин у сфері надрокористування, що відбулося в Міністерстві екології та природних ресурсів України під головуванням Міністра екології Остапа Семерака та Голови  Державної служби геології та надр Олега Кирилюка.

Головними питаннями для обговорення були: оновлена редакція проекту Порядку розпорядження геологічною інформацією,  зміни до Порядків надання спеціальних дозволів на користування надрами та проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, а також ініціатива щодо розробки та прийняття нового Кодексу про надра.

Ми дякуємо Міністреству екології за підтримку у цій важливій ініціативі та готові надати свої пропозиції до проектів нормативно-правових актів та брати активну участь у супроводженні прийняттю цих змін!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: