fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Транспортні питання

02/ 02/ 2024
    31.01.2024 відбулося виїзне засідання Транспортної Робочої Групи Асоціації в Одесі в офісі компанії TEUS. Зустріч має особливу актуальність та значущість в умовах постійних викликів та була спрямована на планування альтернативних шляхів вирішення нагальних питань.  На засіданні учасники обговорили широкий спектр питань, повязаних із сучасним станом логістики та транспорту в умовах війни та блокади кордонів. Однією з ключових тем була мета та актуальність зустрічі саме в цих складних умовах, коли ефективне функціонування транспортної системи стає надзвичайно важливим для забезпечення потреб населення та економічного розвитку країни.  Присутні поділилися своїми проблемами та викликами, з якими стикаються в секторі транспорту. Це охоплювало питання безпеки, логістичних викликів та нестачі ресурсів, а також надійності та швидкості перевезень в умовах сьогодення.  Крім того, велика увага була приділена можливостям вдосконалення захисту критичних обєктів та інфраструктури, зокрема шляхів та транспортних вузлів. Учасники обмінялися досвідом та ідеями щодо підвищення рівня безпеки та ефективності функціонування інфраструктури в умовах загроз та обмежень.  Після живої дискусії та обговорення проблем, присутні виробили конкретний план дій для реалізації запропонованих ініціатив. Цей план включає в себе організацію зустрічей з урядовими структурами для обговорення проблем та потреб сектору транспорту, а також лобінгову роботу для підтримки необхідних змін та реформ.  Завершальною частиною події була екскурсія для учасників по потужностях Теус Терміналу, що дозволила краще ознайомитися з потенціалом та можливостями інфраструктури для подальшого розвитку та вдосконалення транспортних процесів в регіоні. Дякуємо Дмитру Казаніну та компанії Теус термінал за проактивну позицію та гостинність.
01/

 

31.01.2024 відбулося виїзне засідання Транспортної Робочої Групи Асоціації в Одесі в офісі компанії TEUS. Зустріч має особливу актуальність та значущість в умовах постійних викликів та була спрямована на планування альтернативних шляхів вирішення нагальних питань. 

На засіданні учасники обговорили широкий спектр питань, пов’язаних із сучасним станом логістики та транспорту в умовах війни та блокади кордонів. Однією з ключових тем була мета та актуальність зустрічі саме в цих складних умовах, коли ефективне функціонування транспортної системи стає надзвичайно важливим для забезпечення потреб населення та економічного розвитку країни. 

Присутні поділилися своїми проблемами та викликами, з якими стикаються в секторі транспорту. Це охоплювало питання безпеки, логістичних викликів та нестачі ресурсів, а також надійності та швидкості перевезень в умовах сьогодення. 

Крім того, велика увага була приділена можливостям вдосконалення захисту критичних об’єктів та інфраструктури, зокрема шляхів та транспортних вузлів. Учасники обмінялися досвідом та ідеями щодо підвищення рівня безпеки та ефективності функціонування інфраструктури в умовах загроз та обмежень. 

Після живої дискусії та обговорення проблем, присутні виробили конкретний план дій для реалізації запропонованих ініціатив. Цей план включає в себе організацію зустрічей з урядовими структурами для обговорення проблем та потреб сектору транспорту, а також лобінгову роботу для підтримки необхідних змін та реформ. 

Завершальною частиною події була екскурсія для учасників по потужностях Теус Терміналу, що дозволила краще ознайомитися з потенціалом та можливостями інфраструктури для подальшого розвитку та вдосконалення транспортних процесів в регіоні.

Дякуємо Дмитру Казаніну та компанії Теус термінал за проактивну позицію та гостинність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: