fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

15/ 06/ 2023
  Експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації долучилися разом з представниками Мінагрополітики, Держпродспоживслужби та Державної служби з надзвичайних ситуацій до обговорення питань, пов’язаних із експортом сільськогосподарської продукції до КНР в умовах воєнного часу. Китай наразі вважається одним із стратегічно важливих ринків для української аграрної продукції. Війна мала та має суттєвий вплив на сільське господарство, але попри блокаду морських портів, масштабні руйнування сільськогосподарської інфраструктури, мінування полів та зниження обсягів виробництва, міжнародні та національні компанії, представлені на зерновому ринку України, продовжують роботу попри воєнні дії та, серед іншого, забезпечують логістику від українських фермерів до кінцевих покупців на світових ринках.

Експерти Комітету зернових та олійних культур Асоціації долучилися разом з представниками Мінагрополітики, Держпродспоживслужби та Державної служби з надзвичайних ситуацій до обговорення питань, пов’язаних із експортом сільськогосподарської продукції до КНР в умовах воєнного часу.

Китай наразі вважається одним із стратегічно важливих ринків для української аграрної продукції. Війна мала та має суттєвий вплив на сільське господарство, але попри блокаду морських портів, масштабні руйнування сільськогосподарської інфраструктури, мінування полів та зниження обсягів виробництва, міжнародні та національні компанії, представлені на зерновому ринку України, продовжують роботу попри воєнні дії та, серед іншого, забезпечують логістику від українських фермерів до кінцевих покупців на світових ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: