fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса HR HUB

23/ 02/ 2023
  23 лютого під час засідання HR HUBу Асоціації в Одесі ознайомилися з ключовими трендами ринку праці України на 2023 рік. Марина Стягайло, HR Projects Officer Oxford University розкрила наступні питання: Total wellbeing, управління екосистемами робочої сили, стратегії віддаленої та гібридної роботи, CHRO, Purpose-driven organizations, життєвий цикл працівника, а також автоматизація HR процесів. Так, попри те, що відтік персоналу закордон став чи не головним викликом для українського бізнесу, було дуже цікаво дізнатися на чому будуть фокусуватися HR фахівці у цьому році задля вирішення своїх завдань. Як бачимо, з точки зору співробітників, в умовах сьогодення відчуття “сильного плеча”, комфортні умови праці та вміння чути їхні запити - важливий фактор, який впливає на вибір того чи іншого місця роботи. Своєю чергою, перед HR-ами мають стояти певні стратегічні завдання, які допоможуть не тільки подбати про своїх співробітників, але й відновити ринок праці, а також йти у ногу із часом та впровадити необхідні галузеві зміни. Дякуємо спікеру за експертний виступ!

23 лютого під час засідання HR HUBу Асоціації в Одесі ознайомилися з ключовими трендами ринку праці України на 2023 рік.

Марина Стягайло, HR Projects Officer Oxford University розкрила наступні питання: Total wellbeing, управління екосистемами робочої сили, стратегії віддаленої та гібридної роботи, CHRO, Purpose-driven organizations, життєвий цикл працівника, а також автоматизація HR процесів. Так, попри те, що відтік персоналу закордон став чи не головним викликом для українського бізнесу, було дуже цікаво дізнатися на чому будуть фокусуватися HR фахівці у цьому році задля вирішення своїх завдань.

Як бачимо, з точки зору співробітників, в умовах сьогодення відчуття “сильного плеча”, комфортні умови праці та вміння чути їхні запити – важливий фактор, який впливає на вибір того чи іншого місця роботи. Своєю чергою, перед HR-ами мають стояти певні стратегічні завдання, які допоможуть не тільки подбати про своїх співробітників, але й відновити ринок праці, а також йти у ногу із часом та впровадити необхідні галузеві зміни.

Дякуємо спікеру за експертний виступ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: