fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

27/ 07/ 2022
  Вчора Асоціація зустрілась із Олександром Кубраковим, Міністром інфраструктури України та Миколою Сольським, Міністром аграрної політики та продовольства для обговорення найбільш актуального питання, яке турбує наразі не лише бізнес-спільноту, але й українське та міжнародне суспільство – питання безпечного транспортування зерна та продовольства через морські порти України. Під час зустрічі було озвучено організаційні моменти даного процесу, зокрема, питання щодо безпеки та страхування. Представники Європейської Бізнес Асоціації наголосили на тому, що увесь світ наразі спостерігає за цією ситуацією і бізнес сподівається, що цей механізм буде працювати злагоджено та на тривалій основі. Ми віримо у ЗСУ і дякуємо Кабінету Міністрів України та Офісу Президента України, саме завдяки яким стало можливо здійснити таку операцію по вивозу зерна. Сподіваємось, що це рішення зможе не тільки врятувати економіку України, але і мільйони людей від голоду.

Вчора Асоціація зустрілась із Олександром Кубраковим, Міністром інфраструктури України та Миколою Сольським, Міністром аграрної політики та продовольства для обговорення найбільш актуального питання, яке турбує наразі не лише бізнес-спільноту, але й українське та міжнародне суспільство – питання безпечного транспортування зерна та продовольства через морські порти України.

Під час зустрічі було озвучено організаційні моменти даного процесу, зокрема, питання щодо безпеки та страхування. Представники Європейської Бізнес Асоціації наголосили на тому, що увесь світ наразі спостерігає за цією ситуацією і бізнес сподівається, що цей механізм буде працювати злагоджено та на тривалій основі.

Ми віримо у ЗСУ і дякуємо Кабінету Міністрів України та Офісу Президента України, саме завдяки яким стало можливо здійснити таку операцію по вивозу зерна. Сподіваємось, що це рішення зможе не тільки врятувати економіку України, але і мільйони людей від голоду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: