fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

22/ 02/ 2022
    Вчора, 21 лютого, відбулась зустріч Європейської Бізнес Асоціації з представниками АТ “Укрзалізниця” – директором департаменту комерційної роботи Андрієм Мірошніковим та заступником директора Департаменту комерційної роботи Валерієм Ткачовим. Ключовими напрямками до обговорення стали напрацювання щодо запровадження довгострокового планування перевезень вантажів з чіткими зобов’язаннями віх учасників перевізного процесу. Учасники зустрічі обговорили можливі варіанти умов та етапів процесу планування технології перевезення вантажів за довгостроковими зобов’язаннями для системних, регулярних перевезень великих обсягів вантажів на фіксованих маршрутах у фіксовані дні та час. Це дозволить значно зменшити витрати перевізного процесу для власників вантажів та АТ “Укрзалізниця”, підвищити прогнозованість використання локомотивів та вагонів, зменшити їх дефіцит для перевезення заданих обсягів, підвищити пропускну та провізну спроможність залізничної мережі. В межах зустрічі учасники ознайомились з досвідом залізничних систем Канади, США та Європейських країн щодо довгострокового планування. Це дозволило зрозуміти деталі надання сервісних продуктів з перевезення вантажів за довгостроковими зобов’язаннями. За результатами зустрічі, було вирішено у робочому порядку проаналізувати запропоновані напрацювання бізнес-асоціації, а потім сформувати прийнятний варіант з урахуванням позиції АТ “Укрзалізниця”. Дякуємо усім учасникам зустрічі за відкритий діалог та сподіваємось на пошук компромісного рішення для усіх учасників ринку!   Більш оперативно про новини Асоціації можна дізнатися на нашому Telegram-каналі – EBAUkraine.
01/

 

Вчора, 21 лютого, відбулась зустріч Європейської Бізнес Асоціації з представниками АТ “Укрзалізниця” – директором департаменту комерційної роботи Андрієм Мірошніковим та заступником директора Департаменту комерційної роботи Валерієм Ткачовим.

Ключовими напрямками до обговорення стали напрацювання щодо запровадження довгострокового планування перевезень вантажів з чіткими зобов’язаннями віх учасників перевізного процесу.

Учасники зустрічі обговорили можливі варіанти умов та етапів процесу планування технології перевезення вантажів за довгостроковими зобов’язаннями для системних, регулярних перевезень великих обсягів вантажів на фіксованих маршрутах у фіксовані дні та час. Це дозволить значно зменшити витрати перевізного процесу для власників вантажів та АТ “Укрзалізниця”, підвищити прогнозованість використання локомотивів та вагонів, зменшити їх дефіцит для перевезення заданих обсягів, підвищити пропускну та провізну спроможність залізничної мережі.

В межах зустрічі учасники ознайомились з досвідом залізничних систем Канади, США та Європейських країн щодо довгострокового планування. Це дозволило зрозуміти деталі надання сервісних продуктів з перевезення вантажів за довгостроковими зобов’язаннями.

За результатами зустрічі, було вирішено у робочому порядку проаналізувати запропоновані напрацювання бізнес-асоціації, а потім сформувати прийнятний варіант з урахуванням позиції АТ “Укрзалізниця”.

Дякуємо усім учасникам зустрічі за відкритий діалог та сподіваємось на пошук компромісного рішення для усіх учасників ринку!

 

Більш оперативно про новини Асоціації можна дізнатися на нашому Telegram-каналі – EBAUkraine.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: