fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

10/ 03/ 2021
  Сьогодні відбулася зустріч представників Комітету з логістики з Мінінфраструктури та ДП «АМПУ» під головуванням в.о. Голови ДП «АМПУ» Олександром Голодницьким. Було обговорено концептуальні правки бізнес-спільноти до проєктів Методики розрахунку розмірів ставок портових зборів, які справляються у морських портах та Порядку справляння, обліку та використання коштів від портових зборів, крім використання коштів від адміністративного збору Методики та Порядку зокрема, щодо: Недоцільності методів розрахунку витрат, закладених у проєктах Методики та Порядку; Деталізації послуг, які сплачуються у складі портових зборів; Необхідності закріплення принципу «територіальності» та цільового використання портових зборів, стягнутих у кожному відповідному порту; Відсутності розрахунків вартості суднозаходу за чинними ставками і за ставками, обрахованими за проєктом Методики. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості продовжити доопрацювання вищевказаних проектів нормативно-правових актів за участі експертів Комітету з логістики Асоціації. Асоціація вдячна ДП «АМПУ» за співпрацю та підтверджує готовність продовжувати брати активну участь в доопрацюванні Методики та Порядку!

Сьогодні відбулася зустріч представників Комітету з логістики з Мінінфраструктури та ДП «АМПУ» під головуванням в.о. Голови ДП «АМПУ» Олександром Голодницьким.

Було обговорено концептуальні правки бізнес-спільноти до проєктів Методики розрахунку розмірів ставок портових зборів, які справляються у морських портах та Порядку справляння, обліку та використання коштів від портових зборів, крім використання коштів від адміністративного збору Методики та Порядку зокрема, щодо:

  • Недоцільності методів розрахунку витрат, закладених у проєктах Методики та Порядку;
  • Деталізації послуг, які сплачуються у складі портових зборів;
  • Необхідності закріплення принципу «територіальності» та цільового використання портових зборів, стягнутих у кожному відповідному порту;
  • Відсутності розрахунків вартості суднозаходу за чинними ставками і за ставками, обрахованими за проєктом Методики.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості продовжити доопрацювання вищевказаних проектів нормативно-правових актів за участі експертів Комітету з логістики Асоціації.

Асоціація вдячна ДП «АМПУ» за співпрацю та підтверджує готовність продовжувати брати активну участь в доопрацюванні Методики та Порядку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: