fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

26/ 08/ 2020
  26 серпня Комітет з логістики Асоціації провів Круглий стіл, присвячений обговоренню законопроєкту № 1196-1 «Про залізничний транспорт України». Цей законопроєкт входить до топових законодавчих ініціатив, на ухвалення яких найбільше очікує бізнес. Залізнична галузь потребує нової проєвропейської моделі ринку перевезень. І саме новий профільний законопроєкт має закріпити нову модель у взаємовідносин у цій сфері. Учасники круглого столу обговорили перспективи прийняття законопроєкту, його основні положення, коментарі та пропозиції від бізнесу. Очікується, що його прийняття сприятиме лібералізації ринку залізничних вантажних перевезень та розпочне реформу залізничної галузі України. До заходу долучився Голова Підкомітету ВРУ з питань залізничного транспорту, представники Міністерства інфраструктури України та АТ «Укрзалізниця».    
01/

26 серпня Комітет з логістики Асоціації провів Круглий стіл, присвячений обговоренню законопроєкту № 1196-1 «Про залізничний транспорт України».

Цей законопроєкт входить до топових законодавчих ініціатив, на ухвалення яких найбільше очікує бізнес. Залізнична галузь потребує нової проєвропейської моделі ринку перевезень. І саме новий профільний законопроєкт має закріпити нову модель у взаємовідносин у цій сфері.

Учасники круглого столу обговорили перспективи прийняття законопроєкту, його основні положення, коментарі та пропозиції від бізнесу. Очікується, що його прийняття сприятиме лібералізації ринку залізничних вантажних перевезень та розпочне реформу залізничної галузі України.

До заходу долучився Голова Підкомітету ВРУ з питань залізничного транспорту, представники Міністерства інфраструктури України та АТ «Укрзалізниця».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: