fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

30/ 01/ 2020
  Відбувся спільний семінар Комітет зернових та олійних культур Асоціації та юридичної фірми Avellum, під час якого бізнес мав змогу детальніше ознайомитися з новим контрактом GAFTA 78UА. GAFTA 78UA – перший контракт для українського ринку, який був розроблений спеціально з урахуванням місцевої специфіки торгівлі та перевезень з використанням залізничного та автомобільного транспорту. Партнери Avellum розповіли про ідею та історію створення контракту, а також про зміни в торгівлі зерновими культурами в Україні на базисах CPT, DAP та інших. Даний контракт був розроблений робочою групою під егідою київського офісу GAFTA, за участі Avellum, та оприлюднений 1 вересня 2019 року.
01/

Відбувся спільний семінар Комітет зернових та олійних культур Асоціації та юридичної фірми Avellum, під час якого бізнес мав змогу детальніше ознайомитися з новим контрактом GAFTA 78UА.

GAFTA 78UA – перший контракт для українського ринку, який був розроблений спеціально з урахуванням місцевої специфіки торгівлі та перевезень з використанням залізничного та автомобільного транспорту.

Партнери Avellum розповіли про ідею та історію створення контракту, а також про зміни в торгівлі зерновими культурами в Україні на базисах CPT, DAP та інших. Даний контракт був розроблений робочою групою під егідою київського офісу GAFTA, за участі Avellum, та оприлюднений 1 вересня 2019 року.

Партнери

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: