fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Маркетинг

06/ 11/ 2018
  Що Ви згадуєте, коли чуєте про яскраве градієнтне лого с білою камерою, мільярди фотографій / відеороликів і підписників з усього світу? Авжеж, Instagram. Лідер серед світових соцмереж і найдорожче придбання Facebook ($1 млрд(!)), це – чудовий сервіс, що володіє безліччю можливостей для бізнесу і дозволяє швидко знаходити покупців + робити якісний промоушн. Про секрети просування брендів & монетизації бізнесу в Instagram розповіла бізнес-консультант і бренд-стратег Катерина Ларіна в ході засідання Маркетингового комітету 6 листопада 2018 року. В рамках насиченої програми учасники дізналися про актуальні тренди Instagram; занотували корисні рекомендації щодо позиціонування бренду, залучення підписників і роботи з блогерами тощо; і, врешті решт, поглянули на Instagram як на ефективний засіб для розвитку бізнесу.

Що Ви згадуєте, коли чуєте про яскраве градієнтне лого с білою камерою, мільярди фотографій / відеороликів і підписників з усього світу? Авжеж, Instagram. Лідер серед світових соцмереж і найдорожче придбання Facebook ($1 млрд(!)), це – чудовий сервіс, що володіє безліччю можливостей для бізнесу і дозволяє швидко знаходити покупців + робити якісний промоушн. Про секрети просування брендів & монетизації бізнесу в Instagram розповіла бізнес-консультант і бренд-стратег Катерина Ларіна в ході засідання Маркетингового комітету 6 листопада 2018 року.

В рамках насиченої програми учасники дізналися про актуальні тренди Instagram; занотували корисні рекомендації щодо позиціонування бренду, залучення підписників і роботи з блогерами тощо; і, врешті решт, поглянули на Instagram як на ефективний засіб для розвитку бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: