fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків HR

20/ 06/ 2018
  KPI – давно відома система матеріальної мотивації. Проте постановка KPI - завдання з безліччю підводних каменів і несподіваних відкриттів. Єлизавета Шилова, СЕО бізнес-ліцею Dr.Shilova, на засіданні комітету запропонувала розглянути як успішні, так і неуспішні приклади впровадження системи. Адже ж краще робити висновки з чужих помилок? У невимушеній та креативній атмосфері також розібрали алгоритм розробки KPI для організації, головні кроки його введення, подивились на впровадження системи з позиції власника бізнесу та співробітників.
01/

KPI – давно відома система матеріальної мотивації. Проте постановка KPI – завдання з безліччю підводних каменів і несподіваних відкриттів. Єлизавета Шилова, СЕО бізнес-ліцею Dr.Shilova, на засіданні комітету запропонувала розглянути як успішні, так і неуспішні приклади впровадження системи. Адже ж краще робити висновки з чужих помилок?

У невимушеній та креативній атмосфері також розібрали алгоритм розробки KPI для організації, головні кроки його введення, подивились на впровадження системи з позиції власника бізнесу та співробітників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: