fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Автомобільні питання

18/ 10/ 2018
  Представники Автомобільного комітету взяли участь у засіданні робочої групи щодо необхідності внесення змін до законодавства України з питань реєстрації колісних транспортних засобів, організованого Міністерством інфраструктури України та ДП «Державтотрансндіпроект». В рамках засідання робочої групи обговорювались наступні питання: необхідність відновлення категорії «кузово-виробник» додатково із категорією «авто-виробник»; необхідність реєстрації назви і моделі автомобіля після «переобладнання» незавершених транспортних засобів; «дообладнання» завершених транспортних засобів, ввезених з-за кордону; внесення змін до Порядку №1200 від 11 листопада 2009 року в частині розширення кількості дилерських передач при здійсненні трансформації транспортних засобів. За результатами обговорення планується наступне засідання робочої групи із представниками Головного сервісного центру України.

Представники Автомобільного комітету взяли участь у засіданні робочої групи щодо необхідності внесення змін до законодавства України з питань реєстрації колісних транспортних засобів, організованого Міністерством інфраструктури України та ДП «Державтотрансндіпроект».

В рамках засідання робочої групи обговорювались наступні питання:

  • необхідність відновлення категорії «кузово-виробник» додатково із категорією «авто-виробник»;
  • необхідність реєстрації назви і моделі автомобіля після «переобладнання» незавершених транспортних засобів;
  • «дообладнання» завершених транспортних засобів, ввезених з-за кордону;
  • внесення змін до Порядку №1200 від 11 листопада 2009 року в частині розширення кількості дилерських передач при здійсненні трансформації транспортних засобів.

За результатами обговорення планується наступне засідання робочої групи із представниками Головного сервісного центру України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: