fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури, Логістичні питання

23/ 07/ 2018
  Комітет зернових та олійних культур спільно з Комітетом Логістики European Business Association обговорили одну з найактуальніших проблем для аграріїв - крадіжки на залізниці. Кількість випадків яких лише збільшується, що приводить до значних фінансових збитків власників товарів вагонів. Тож представники бізнесу шукають варіанти охорони вантажів для мінімізації своїх втрат. Так, наприклад, на сьогодні все більше набуває популярності практика залучення приватних охоронних компаній.  Сподіваємось, що спільними зусиллями ця проблема буде вирішена!

Комітет зернових та олійних культур спільно з Комітетом Логістики European Business Association обговорили одну з найактуальніших проблем для аграріїв – крадіжки на залізниці.

Кількість випадків яких лише збільшується, що приводить до значних фінансових збитків власників товарів вагонів. Тож представники бізнесу шукають варіанти охорони вантажів для мінімізації своїх втрат. Так, наприклад, на сьогодні все більше набуває популярності практика залучення приватних охоронних компаній. 

Сподіваємось, що спільними зусиллями ця проблема буде вирішена!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: