fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Митні питання

10/ 04/ 2018
  Відбулась зустріч Митного Комітету Асоціації, за участі Директора Департаменту митної політики Міністерства фінансів України (Мінфіну) Москаленка О.П. та Заступника директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) Саєнка А.М. Під час зустрічі обговорювались проблемні питання, пов’язані з: першими результатами роботи єдиного вікна на митниці; ввезенням на територію Україну фізичними особами у ручній поклажі харчових продуктів тваринного походження зокрема, молочної продукції, начебто для особистого користування, а фактично з метою подальшої комерційної реалізації. За підсумками обговорення ми досягли домовленості з врегулювання ситуації, пов’язаної з затримкою проходження митного оформлення вантажів через неузгодження норм діючих законодавчих та нормативно правових актів різних державних органів, що здійснюють контроль вантажів, які перетинають митний кордон, шляхом  внесення змін в Постанови Кабінету Міністрів України № 1031, № 1030, № 451, № 364. МФУ спільно з Держпродспоживслужбою підготує листа-роз’яснення стосовно порядку заповнення митної декларації.

Відбулась зустріч Митного Комітету Асоціації, за участі Директора Департаменту митної політики Міністерства фінансів України (Мінфіну) Москаленка О.П. та Заступника директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) Саєнка А.М.

Під час зустрічі обговорювались проблемні питання, пов’язані з:

  • першими результатами роботи єдиного вікна на митниці;
  • ввезенням на територію Україну фізичними особами у ручній поклажі харчових продуктів тваринного походження зокрема, молочної продукції, начебто для особистого користування, а фактично з метою подальшої комерційної реалізації.

За підсумками обговорення ми досягли домовленості з врегулювання ситуації, пов’язаної з затримкою проходження митного оформлення вантажів через неузгодження норм діючих законодавчих та нормативно правових актів різних державних органів, що здійснюють контроль вантажів, які перетинають митний кордон, шляхом  внесення змін в Постанови Кабінету Міністрів України № 1031, № 1030, № 451, № 364.

МФУ спільно з Держпродспоживслужбою підготує листа-роз’яснення стосовно порядку заповнення митної декларації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: