fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів право та податки податки

28/ 03/ 2018
  Юристи компаній-членів Асоціації зустрілися, щоб обговорити нещодавні зміни в світі корпоративного права - закон про ТОВ та корпоративні договори. Представники Асоціації обговорили особливості нового законодавства, а також ті аспекти, на які потрібно звертати особливу увагу. Робоча група Асоціації з корпоративного права продовжить свою роботу в напрямку вдосконалення законодавства та проінформує відповідні органи щодо напрацьованих ініціатив та позиції Асоціації. Дякуємо Natalia Anokhina та Olena Ogonovska за огляд змін та за інформативну зустріч!

Юристи компаній-членів Асоціації зустрілися, щоб обговорити нещодавні зміни в світі корпоративного права – закон про ТОВ та корпоративні договори. Представники Асоціації обговорили особливості нового законодавства, а також ті аспекти, на які потрібно звертати особливу увагу.

Робоча група Асоціації з корпоративного права продовжить свою роботу в напрямку вдосконалення законодавства та проінформує відповідні органи щодо напрацьованих ініціатив та позиції Асоціації.

Дякуємо Natalia Anokhina та Olena Ogonovska за огляд змін та за інформативну зустріч!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: