fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

05/ 04/ 2018
  Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації приєдналися до зустрічі секторальної робочої групи з питань поліпшення інвестиційної привабливості аграрного сектору в Національній інвестиційній раді. Серед ключових питань зернової галузі - “сірий” ринок зерна, агрологістика, фітосанітарні питання, податкові питання («старі суми» бюджетного відшкодування ПДВ та відновлення відшкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку), а також створення нових можливостей для українських експортерів. Дякуємо за можливість долучитися до розробки плану дій та ефективних рішень для аграрної галузі країни!

Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації приєдналися до зустрічі секторальної робочої групи з питань поліпшення інвестиційної привабливості аграрного сектору в Національній інвестиційній раді.

Серед ключових питань зернової галузі – “сірий” ринок зерна, агрологістика, фітосанітарні питання, податкові питання («старі суми» бюджетного відшкодування ПДВ та відновлення відшкодування ПДВ при експорті сої та ріпаку), а також створення нових можливостей для українських експортерів.

Дякуємо за можливість долучитися до розробки плану дій та ефективних рішень для аграрної галузі країни!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: