fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

20/ 06/ 2017
  Щодо: проекту ДСТУ «ЗЕРНО. Методи визначення кількості та якості клейковини в пшениці» До: Голови Технічного комітету стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки» №170 - пана Анатолія Черенкова, Заступника Голови Технічного комітету стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки» №170 - пана Миколи Кирпи 

Щодо: проекту ДСТУ «ЗЕРНО. Методи визначення кількості та якості клейковини в пшениці»

До: Голови Технічного комітету стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки» №170 – пана Анатолія Черенкова, Заступника Голови Технічного комітету стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки» №170 – пана Миколи Кирпи 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: