fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

5000 захисних масок – наша допомога київським лікарням

16/ 06/ 2020
  Попри послаблення карантинних заходів в Україні, пандемія коронавірусу COVID-19 продовжує здійснювати серйозний вплив на здоровя людей та соціально-економічну ситуацію в Україні. Shell, як соціально відповідальна компанія, підтримує зусилля у боротьбі з COVID-19. Зокрема, під час карантину, пов’язаного з поширенням коронавірусу COVID-19 в Україні, Shell Retail Ukraineпосилив заходи безпеки як в офісах компанії, так і на АЗС. Так, касові зони на всіх 133 автозаправних станціях Shell у 20 регіонах оснащені захисними екранами, а на підлозі є спеціальна розмітка для зручного дотримання потрібної дистанції. Запрацювали також нові правила поведінки на АЗС для клієнтів та персоналу, метою яких є запобігання поширенню хвороби. Усі працівники забезпечені масками та одноразовими рукавичками. Крім того,  у рамках співпраці з Міністерством охорони здоров’я України Shell передала п’ять тисяч захисних масок до Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України та інфекційного приймального відділення Київської міської клінічної лікарні №4 задля безпечних умов праці медичних працівників та захисту відвідувачів.

Попри послаблення карантинних заходів в Україні, пандемія коронавірусу COVID-19 продовжує здійснювати серйозний вплив на здоров’я людей та соціально-економічну ситуацію в Україні.

Shell, як соціально відповідальна компанія, підтримує зусилля у боротьбі з COVID-19.

Зокрема, під час карантину, пов’язаного з поширенням коронавірусу COVID-19 в Україні, Shell Retail Ukraineпосилив заходи безпеки як в офісах компанії, так і на АЗС. Так, касові зони на всіх 133 автозаправних станціях Shell у 20 регіонах оснащені захисними екранами, а на підлозі є спеціальна розмітка для зручного дотримання потрібної дистанції. Запрацювали також нові правила поведінки на АЗС для клієнтів та персоналу, метою яких є запобігання поширенню хвороби. Усі працівники забезпечені масками та одноразовими рукавичками.

Крім того,  у рамках співпраці з Міністерством охорони здоров’я України Shell передала п’ять тисяч захисних масок до Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України та інфекційного приймального відділення Київської міської клінічної лікарні №4 задля безпечних умов праці медичних працівників та захисту відвідувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: