fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

La Famiglia Catering разом з ресторанами La Famiglia стала учасником щорічного форуму YES

23/ 09/ 2021
      Бути частиною Yalta European Strategy — означає брати на себе ті ж задачі, які стоять й перед учасниками події. Цього року YES робить перші кроки на шляху до сталого розвитку та має намір надихнути почати змінювати спосіб життя людини, який призводить до глобального потепління, втрати та виснаження природних ресурсів. Усі страви, які учасники куштували впродовж заходу, виключно вегетаріанські та приготовлені з локальних продуктів, аби мінімізувати викиди вуглецю при транспортуванні. Це важливо, адже в партнерстві з KPMG в Україні, YES вимірює викиди вуглецю та компенсує їх. Створювати меню для події такого масштабу з урахуванням цих факторів було не зовсім звично, але цікаво. Щасливі обличчя гостей під час обідів засвідчили, що ми впоралися. Дякуємо YES за довіру!

   

Бути частиною Yalta European Strategy — означає брати на себе ті ж задачі, які стоять й перед учасниками події.

Цього року YES робить перші кроки на шляху до сталого розвитку та має намір надихнути почати змінювати спосіб життя людини, який призводить до глобального потепління, втрати та виснаження природних ресурсів.

Усі страви, які учасники куштували впродовж заходу, виключно вегетаріанські та приготовлені з локальних продуктів, аби мінімізувати викиди вуглецю при транспортуванні. Це важливо, адже в партнерстві з KPMG в Україні, YES вимірює викиди вуглецю та компенсує їх. Створювати меню для події такого масштабу з урахуванням цих факторів було не зовсім звично, але цікаво.

Щасливі обличчя гостей під час обідів засвідчили, що ми впоралися. Дякуємо YES за довіру!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: