fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу

22/ 11/ 2017
    21 листопада в рамках Конференції Асоціації «Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу» ми говорили про ситуацію з дефіцитом поживних мікроелементів в Україні і світі, значення і перспективи збагачення продуктів харчування, досвід запровадження фортифікації та результати для бізнесу. Cпікери зустрічі: Андреас Лір, генеральний директор BASF; Aндреас Блютнер, директор зі збагачення харчових продуктів і партнерства BASF; Олег Швець, Президент Асоціації дієтологів України та Микола Мороз, директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики; поділились власним поглядом на проблему фортифікації продуктів харчування та підкреслили необхідність скоординованих дій між бізнесом та владою у цьому напрямі. Головний партнер
01/

 

21 листопада в рамках Конференції Асоціації «Фортифікація продуктів харчування: світовий тренд і перспективи для українського бізнесу» ми говорили про ситуацію з дефіцитом поживних мікроелементів в Україні і світі, значення і перспективи збагачення продуктів харчування, досвід запровадження фортифікації та результати для бізнесу.

Cпікери зустрічі: Андреас Лір, генеральний директор BASF; Aндреас Блютнер, директор зі збагачення харчових продуктів і партнерства BASF; Олег Швець, Президент Асоціації дієтологів України та Микола Мороз, директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики; поділились власним поглядом на проблему фортифікації продуктів харчування та підкреслили необхідність скоординованих дій між бізнесом та владою у цьому напрямі.

Головний партнер

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: