fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Профорієнтаційна платформа EBA

  • Дата: 25/05/2020 (ПН)
  • Мова: Українська, Російська
  • Час: 15:00 - 16:30
Місце проведення:

Онлайн

Google Apple Outlook Telegram Bot
  Профорієнтаційна платформа EBA. Дата: 25 травня2020. Час: 15:00 16:30. Мова: Українська, Російська. Місце проведення: Онлайн. Шановні колеги, Запрошуємо Вас та Ваших дітей шкільного віку від 12 років на вебінар в рамках профорієнтаційної платформи EBA, присвячену ресторанній справі за участю Tres Frances, що відбудеться у понеділок 25 травня о 15:00 в Zoom. Посилання на трансляцію буде доступне після реєстрації на сайті. Тема: Транформація ролі шефа та ключових членів команди кафе чи ресторану в епоху брейку комунікацій та переоцінка цінностей Про що будемо говорити: Ресторан як бізнес або як хоббі? Коли варто відкривати кафе або ресторан? Чого більше у ресторані – творчості чи адміністрування, спілкування з відвідувачами або управління бізнес-процесами. Сімейний ресторан, франшизний проект або ресторанна мережа – що обрати? Хто працює у ресторані? Хто найнеобхідніший? Шеф кухар у ресторані - творець, або менеджер? Як стати шефом? Два шляхи, який обрати? Один день з шеф кухарем Шеф чоловік, або жінка? У чому питання? Світова та українська практика Не поспішати! Або, як зрозуміти, що це любов? Умови реєстрації: Онлайн реєстрація обов’язкова Чекаємо на Вас!Спікери. Нев’ядомська Наталія. Керуючий партнер ресторанів Très FRANÇAIS. Пожар Сергій. Бренд шеф ресторанів Très FRANÇAIS. Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Деревянко Віктор. E-mail [email protected].

Шановні колеги,

Запрошуємо Вас та Ваших дітей шкільного віку від 12 років на вебінар в рамках профорієнтаційної платформи EBA, присвячену ресторанній справі за участю Tres Frances, що відбудеться у понеділок 25 травня о 15:00 в Zoom.

Посилання на трансляцію буде доступне після реєстрації на сайті.

Тема: Транформація ролі шефа та ключових членів команди кафе чи ресторану в епоху брейку комунікацій та переоцінка цінностей

Про що будемо говорити:

  • Ресторан як бізнес або як хоббі? Коли варто відкривати кафе або ресторан?
  • Чого більше у ресторані – творчості чи адміністрування, спілкування з відвідувачами або управління бізнес-процесами.
  • Сімейний ресторан, франшизний проект або ресторанна мережа – що обрати?
  • Хто працює у ресторані? Хто найнеобхідніший?
  • Шеф кухар у ресторані – творець, або менеджер?
  • Як стати шефом? Два шляхи, який обрати?
  • Один день з шеф кухарем
  • Шеф чоловік, або жінка? У чому питання? Світова та українська практика
  • Не поспішати! Або, як зрозуміти, що це любов?

Умови реєстрації:

  • Онлайн реєстрація обов’язкова

Чекаємо на Вас!

Спікери

1 / 2
Нев’ядомська Наталія
Керуючий партнер ресторанів Très FRANÇAIS
Пожар Сергій
Бренд шеф ресторанів Très FRANÇAIS
Нев’ядомська Наталія
Пожар Сергій

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Дерев'янко Віктор

Зв'язатись

Партнери

Зареєструватися
Ім'я
Прізвище
Назва компанії
Посада
Контактний телефон
E-mail
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: