fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Чоловічий клуб Асоціації в Одесі

13/ 09/ 2018
  На початку осіннього сезону відбулася довгоочікувана зустріч Чоловічого Клубу Асоціації в Одесі. Директори та власники регіонального бізнесу зібралися у затишній атмосфері популярного одеського пабу “Corvin” щоб посмакувати тематичний для закладу напій – шотландський віскі. Адже, як гласить Шотландська народна мудрість: «Немає людей, які не люблять віскі. Є люди, які поки що не знайшли свій сорт». Гостям були запропоновані для дегустації декілька сортів та видів цього благородного напою від таких брендів, як: “The Glenlivet”, “GlenDronach”, “Inchmurrin” та “Laphroaig”. Сомельє Руслан Замосковний повідав присутнім про історію, особливості приготування і смакування справжнього та якісного віскі. Представники членських компаній дізналися, якими спеціальними прийомами користуються спеціалісти для того, аби відчути реальний смак (наприклад, бочка впливає на смак та аромат напою на 50%!) та повністю розкрити букет цього напою. Поговорили про те, за якої температури прийнято вживати віскі для найбільшого розкриття смаку чи правильно змішувати його з іншими напоями та скільки льоду можна додавати, щоб не псувати його присмак. Також в ході вечора гості могли не тільки насолодитись спілкуванням з колегами та партнерами, а й мали можливість відвідати ексклюзивну VIP-кімнати пабу, яка зроблена у стилі бібліотеки. Її ключова відмінність в тому, що на полицях стоять не книги, а понад 700 сортів віскі з усього світу...

На початку осіннього сезону відбулася довгоочікувана зустріч Чоловічого Клубу Асоціації в Одесі. Директори та власники регіонального бізнесу зібралися у затишній атмосфері популярного одеського пабу “Corvin” щоб посмакувати тематичний для закладу напій – шотландський віскі. Адже, як гласить Шотландська народна мудрість: «Немає людей, які не люблять віскі. Є люди, які поки що не знайшли свій сорт». Гостям були запропоновані для дегустації декілька сортів та видів цього благородного напою від таких брендів, як: “The Glenlivet”, “GlenDronach”, “Inchmurrin” та “Laphroaig”.

Сомельє Руслан Замосковний повідав присутнім про історію, особливості приготування і смакування справжнього та якісного віскі. Представники членських компаній дізналися, якими спеціальними прийомами користуються спеціалісти для того, аби відчути реальний смак (наприклад, бочка впливає на смак та аромат напою на 50%!) та повністю розкрити букет цього напою. Поговорили про те, за якої температури прийнято вживати віскі для найбільшого розкриття смаку чи правильно змішувати його з іншими напоями та скільки льоду можна додавати, щоб не псувати його присмак.

Також в ході вечора гості могли не тільки насолодитись спілкуванням з колегами та партнерами, а й мали можливість відвідати ексклюзивну VIP-кімнати пабу, яка зроблена у стилі бібліотеки. Її ключова відмінність в тому, що на полицях стоять не книги, а понад 700 сортів віскі з усього світу…

Партнери

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: