fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

20/ 11/ 2015
  Експорт аграрної продукції, зокрема зерна та олійних культур, є ключовим стратегічним напрямком для економіки країни. У 2014-2015 маркетинговому році Україна експортувала майже 35 мільйонів тон зернових та зайняла лідируючі позиції у галузі експорту зерна на міжнародному ринку. Комітет зернових та олійних культур Асоціації разом з іншими профільними організаціями співпрацює з Мінагрополітики для забезпечення безперебійного експорту зерна та для підвищення інвестиційної привабливості і конкурентоспроможності цієї експортно-орієнтованої галузі. 19 листопада 2015 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України і суб’єктами господарювання – експортерами зерна (надалі – Меморандум) на 2015/2016 маркетинговий рік. Впродовж останніх п’яти років укладається Меморандум, який встановлює зрозумілі та прозорі «правила гри» між бізнесом і владою. Це дозволяє реалізувати як завдання держави щодо гарантування продовольчої безпеки, так і намірів зерноторгових компаній щодо планування обсягів експорту та формування транспарентних правил взаємодії з державою. Відповідно до положень Меморандуму на 2015/2016 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів. Хочемо відзначити, що Меморандум є ефективним способом встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору. Цей документ має забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Асоціація хотіла би висловити подяку Мінагрополітики за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Експорт аграрної продукції, зокрема зерна та олійних культур, є ключовим стратегічним напрямком для економіки країни. У 2014-2015 маркетинговому році Україна експортувала майже 35 мільйонів тон зернових та зайняла лідируючі позиції у галузі експорту зерна на міжнародному ринку.

Комітет зернових та олійних культур Асоціації разом з іншими профільними організаціями співпрацює з Мінагрополітики для забезпечення безперебійного експорту зерна та для підвищення інвестиційної привабливості і конкурентоспроможності цієї експортно-орієнтованої галузі.

19 листопада 2015 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України і суб’єктами господарювання – експортерами зерна (надалі – Меморандум) на 2015/2016 маркетинговий рік.

Впродовж останніх п’яти років укладається Меморандум, який встановлює зрозумілі та прозорі «правила гри» між бізнесом і владою. Це дозволяє реалізувати як завдання держави щодо гарантування продовольчої безпеки, так і намірів зерноторгових компаній щодо планування обсягів експорту та формування транспарентних правил взаємодії з державою.

Відповідно до положень Меморандуму на 2015/2016 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів. Хочемо відзначити, що Меморандум є ефективним способом встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору. Цей документ має забезпечити передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності.

Асоціація хотіла би висловити подяку Мінагрополітики за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: