fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Ветеринарні препарати

05/ 11/ 2021
  Асоціація вітає прийняття змін до Наказу Міністерства охорони здоров’я щодо залишків ветеринарних препаратів в харчових продуктах. Прийняття цього наказу дозволить розблокувати обіг кокцидіостатиків (лікувальних кормових добавок) в Україні, виробництво яких було заблоковано, а імпорт фактично зупинений з червня місяця. Кокцидіостатики – це вид лікувальних кормових добавок, які застосовуються в тваринництві при відгодівлі тварин та птиці з метою профілактики кокцидіозу. Без їх застосування смертність поголів’я становить 80-90%. Окремо хочемо подякувати Міністерству охорони здоров’я, Міністерству економіки, Міністерству аграрної політики, Міністерству юстиції, Держпродспоживслужбі та Державній регуляторній службі за кропітку роботу та увагу до проблем бізнесу.    

Асоціація вітає прийняття змін до Наказу Міністерства охорони здоров’я щодо залишків ветеринарних препаратів в харчових продуктах. Прийняття цього наказу дозволить розблокувати обіг кокцидіостатиків (лікувальних кормових добавок) в Україні, виробництво яких було заблоковано, а імпорт фактично зупинений з червня місяця.

Кокцидіостатики – це вид лікувальних кормових добавок, які застосовуються в тваринництві при відгодівлі тварин та птиці з метою профілактики кокцидіозу. Без їх застосування смертність поголів’я становить 80-90%.

Окремо хочемо подякувати Міністерству охорони здоров’я, Міністерству економіки, Міністерству аграрної політики, Міністерству юстиції, Держпродспоживслужбі та Державній регуляторній службі за кропітку роботу та увагу до проблем бізнесу.

 

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: