fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

27/ 11/ 2020
  Навігація на Дніпрі буде продовжена до кінця року Бізнес вітає прийняття Морською адміністрацією Наказу №295 від 26 листопада 2020 року, згідно з яким навігація на річці Дніпро буде продовжена до 31 грудня 2020 року. Попереднім Наказом від 11 листопада на Київському, Канівському, Кременчуцькому та Дніпродзержинському шлюзах навігація продовжувалася до 1 грудня 2020 року. На Запорізькому РГС і Каховському шлюзі навігацію спочатку планували завершити 4 і 5 грудня відповідно. Раніше Асоціація звернулася із закликом до Міністра інфраструктури і керівництва Морської адміністрації про продовження термінів навігації за умови збереження сприятливих погодних умов для навігації та недопущення зупинки роботи шлюзів в навігаційний період, окрім як з об’єктивних причин. Оскільки поки погодні умови є сприятливими, і, з огляду на досвід минулого року, можуть залишатися такими протягом усього зимового сезону, бізнес-спільнота закликала не припиняти судноплавство по Дніпру. Бізнес-спільнота Асоціації дякує за прийняте рішення щодо подовження строків навігації по р. Дніпро та вдячна за те, що до голосу бізнесу дослухаються.  

Навігація на Дніпрі буде продовжена до кінця року

Бізнес вітає прийняття Морською адміністрацією Наказу №295 від 26 листопада 2020 року, згідно з яким навігація на річці Дніпро буде продовжена до 31 грудня 2020 року.

Попереднім Наказом від 11 листопада на Київському, Канівському, Кременчуцькому та Дніпродзержинському шлюзах навігація продовжувалася до 1 грудня 2020 року. На Запорізькому РГС і Каховському шлюзі навігацію спочатку планували завершити 4 і 5 грудня відповідно.

Раніше Асоціація звернулася із закликом до Міністра інфраструктури і керівництва Морської адміністрації про продовження термінів навігації за умови збереження сприятливих погодних умов для навігації та недопущення зупинки роботи шлюзів в навігаційний період, окрім як з об’єктивних причин. Оскільки поки погодні умови є сприятливими, і, з огляду на досвід минулого року, можуть залишатися такими протягом усього зимового сезону, бізнес-спільнота закликала не припиняти судноплавство по Дніпру.

Бізнес-спільнота Асоціації дякує за прийняте рішення щодо подовження строків навігації по р. Дніпро та вдячна за те, що до голосу бізнесу дослухаються.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: