fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

11/ 07/ 2018
  Комітет зернових та олійних культур Асоціації неодноразово наголошував на необхідності демонополізації та дерегуляції сфери фітосанітарних лабораторних послуг. Сьогодні було прийнято важливе рішення для досягнення цієї задачі – депутати підтримали законопроект №6673 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур”. Ми переконані, що запропоновані нововведення сприятимуть оптимізації системи фітосанітарного контролю в умовах зростаючих обсягів виробництва та експорту продукції рослинного походження. Ця законодавча ініціатива обумовить розширення мережі фітосанітарних лабораторій, що дозволить аграріям зменшити час проходження відповідних процедур та уникнути дублювання операцій. А також дозволить поліпшити якість фітосанітарних процедур і мінімізувати витрати і ризики підприємств аграрного сектора. Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку Комітету з аграрних питань та земельної політики ВРУ, Держпродспоживслужбі, Мінагрополітики та усім представниками зернової бізнес-спільноти, які підтримали цю важливу ініціативу.

Комітет зернових та олійних культур Асоціації неодноразово наголошував на необхідності демонополізації та дерегуляції сфери фітосанітарних лабораторних послуг. Сьогодні було прийнято важливе рішення для досягнення цієї задачі – депутати підтримали законопроект №6673 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур”.

Ми переконані, що запропоновані нововведення сприятимуть оптимізації системи фітосанітарного контролю в умовах зростаючих обсягів виробництва та експорту продукції рослинного походження.

Ця законодавча ініціатива обумовить розширення мережі фітосанітарних лабораторій, що дозволить аграріям зменшити час проходження відповідних процедур та уникнути дублювання операцій. А також дозволить поліпшити якість фітосанітарних процедур і мінімізувати витрати і ризики підприємств аграрного сектора.

Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку Комітету з аграрних питань та земельної політики ВРУ, Держпродспоживслужбі, Мінагрополітики та усім представниками зернової бізнес-спільноти, які підтримали цю важливу ініціативу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: