fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання

17/ 04/ 2012
  В результаті діяльності Молочного комітету Європейської Бізнес Асоціації Державна ветеринарна та фітосанітарна служба (надалі – ДВФС) підготувала проект Постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 червня 2011 № 641” (надалі – проект Постанови). Проект Постанови передбачає зниження розміру плати за надання певних платних адміністративних послуг, що надаються Державною ветеринарною та фітосанітарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управління, та опублікований на офіційному сайті ДВФС. Передумови: зі вступом в дію Постанови КМУ №641 від 9 червня 2011 року «Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною ветеринарною та фітосанітарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управління, і розміру плати за їх надання» компанії-члени Молочного комітету Асоціації стикнулись зі значними витратами на платні адміністративні послуги внаслідок підвищення їх тарифів. Це призвело до зростання виробничої собівартості та, відповідно, негативно позначилось на вартості готової молочної продукції. Представники Молочного комітету Асоціації неодноразово звертались до представників ДВФС, а також до Прем’єр-міністра України із проханням переглянути тарифи на платні адміністративні послуги з метою врахування інтересів виробників, споживачів та держави. Ми раді повідомити Вам про даний прогрес та будемо продовжувати докладати максимум зусиль для прийняття проекту Постанови, що дасть змогу зменшити витрати на ведення бізнесу і таким чином покращить бізнес-середовище на ринку молочної продукції.

В результаті діяльності Молочного комітету Європейської Бізнес Асоціації Державна ветеринарна та фітосанітарна служба (надалі – ДВФС) підготувала проект Постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 червня 2011 № 641” (надалі – проект Постанови). Проект Постанови передбачає зниження розміру плати за надання певних платних адміністративних послуг, що надаються Державною ветеринарною та фітосанітарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управління, та опублікований на офіційному сайті ДВФС.

Передумови: зі вступом в дію Постанови КМУ №641 від 9 червня 2011 року «Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною ветеринарною та фітосанітарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управління, і розміру плати за їх надання» компанії-члени Молочного комітету Асоціації стикнулись зі значними витратами на платні адміністративні послуги внаслідок підвищення їх тарифів. Це призвело до зростання виробничої собівартості та, відповідно, негативно позначилось на вартості готової молочної продукції. Представники Молочного комітету Асоціації неодноразово звертались до представників ДВФС, а також до Прем’єр-міністра України із проханням переглянути тарифи на платні адміністративні послуги з метою врахування інтересів виробників, споживачів та держави.

Ми раді повідомити Вам про даний прогрес та будемо продовжувати докладати максимум зусиль для прийняття проекту Постанови, що дасть змогу зменшити витрати на ведення бізнесу і таким чином покращить бізнес-середовище на ринку молочної продукції.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: