fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

24/ 11/ 2011
  Комітет побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації радий повідомити Вам про прогрес у питанні впровадження енергетичного маркування електрообладнання та гармонізації вимог українського законодавства з нормами ЄС. Нещодавно Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України розробило Проект Постанови Кабінету Міністрів України, який передбачає перенесення обовязкового енергетичного маркування побутового електрообладнання на 2014 рік. У відповідь на звернення Комітету ЄБА Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України надіслало офіційний лист-відповідь, яким підтвердило, що запровадження оновленого законодавства ЄС потребує внесення змін до українських технічних регламентів щодо енергетичного маркування електрообладнання. Зважаючи на необхідність додаткового часу для отримання технічних перекладів оновленого законодавства ЄС та гармонізації українського законодавства, як тимчасовий захід було запропоновано перенести на 2014 рік запровадження обовязкового енергетичного маркування електрообладнання побутового призначення на 2014 рік. Відповідний Проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 року № 5» опублікований для громадського обговорення. Завдяки зусиллям Асоціації, здійснено ще один важливий крок на шляху гармонізації українського законодавства із законодавством ЄС. Ми щиро дякуємо всім членам Асоціації, хто активно підтримував дану ініціативу, та докладемо всіх зусиль для остаточного вирішення даного питання.

Комітет побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації радий повідомити Вам про прогрес у питанні впровадження енергетичного маркування електрообладнання та гармонізації вимог українського законодавства з нормами ЄС.

Нещодавно Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України розробило Проект Постанови Кабінету Міністрів України, який передбачає перенесення обов’язкового енергетичного маркування побутового електрообладнання на 2014 рік.

У відповідь на звернення Комітету ЄБА Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України надіслало офіційний лист-відповідь, яким підтвердило, що запровадження оновленого законодавства ЄС потребує внесення змін до українських технічних регламентів щодо енергетичного маркування електрообладнання.

Зважаючи на необхідність додаткового часу для отримання технічних перекладів оновленого законодавства ЄС та гармонізації українського законодавства, як тимчасовий захід було запропоновано перенести на 2014 рік запровадження обов’язкового енергетичного маркування електрообладнання побутового призначення на 2014 рік. Відповідний Проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 року № 5» опублікований для громадського обговорення.

Завдяки зусиллям Асоціації, здійснено ще один важливий крок на шляху гармонізації українського законодавства із законодавством ЄС.

Ми щиро дякуємо всім членам Асоціації, хто активно підтримував дану ініціативу, та докладемо всіх зусиль для остаточного вирішення даного питання.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: