fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Податкові питання, Митні питання

13/ 04/ 2011
  В ході безперервного діалогу між ЄБА та двома основними державними фіскальними органами – Податковою службою та Митною службою, компанії члени ЄБА мають унікальну можливість порушувати, обговорювати та вирішувати різноманітні проблемні питання, повязані з оподаткуванням та митним оформленням. Протягом 2011 року представники компаній - членів ЄБА відвідали низку зустрічей з представниками керівництва Податкової служби та Митної служби, і ми сподіваємось, що цей діалог буде продовжуватись та розвиватись. За результатами переговорів з податковими і митними органами, деякі компанії члени ЄБА (більш ніж 20) вже частково отримали відшкодування ПДВ, а також були вирішені їх окремі проблемні питання, повязані з митною вартістю та класифікацією. Сподіваємось, що така плідна співпраця між ЄБА та Митною службою і Податковою службою приведе до систематичного вдосконалення податкового та митного законодавства в Україні. ЄБА пропонує своїм компаніям - членам колективний захист перед Податковою та Митною службами шляхом розроблення спільного комплексного підходу до вирішення різних проблемних питань. У той же час, якщо будь-яка компанія-член ЄБА відчуває тиск зі сторони податкових та митних органів, ЄБА докладе максимум зусиль та знань для підтримки законних інтересів такої компанії. Тому ми закликаємо вас звертатись до ЄБА для найбільш ефективного вирішення проблемних питань, повязаних з податковими та митними органами.

В ході безперервного діалогу між ЄБА та двома основними державними фіскальними органами – Податковою службою та Митною службою, компанії члени ЄБА мають унікальну можливість порушувати, обговорювати та вирішувати різноманітні проблемні питання, пов’язані з оподаткуванням та митним оформленням.

Протягом 2011 року представники компаній – членів ЄБА відвідали низку зустрічей з представниками керівництва Податкової служби та Митної служби, і ми сподіваємось, що цей діалог буде продовжуватись та розвиватись.

За результатами переговорів з податковими і митними органами, деякі компанії члени ЄБА (більш ніж 20) вже частково отримали відшкодування ПДВ, а також були вирішені їх окремі проблемні питання, пов’язані з митною вартістю та класифікацією.

Сподіваємось, що така плідна співпраця між ЄБА та Митною службою і Податковою службою приведе до систематичного вдосконалення податкового та митного законодавства в Україні.

ЄБА пропонує своїм компаніям – членам колективний захист перед Податковою та Митною службами шляхом розроблення спільного комплексного підходу до вирішення різних проблемних питань. У той же час, якщо будь-яка компанія-член ЄБА відчуває тиск зі сторони податкових та митних органів, ЄБА докладе максимум зусиль та знань для підтримки законних інтересів такої компанії. Тому ми закликаємо вас звертатись до ЄБА для найбільш ефективного вирішення проблемних питань, пов’язаних з податковими та митними органами.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: