fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

14/ 05/ 2021
  Європейська Бізнес Асоціація вітає публікацію проєкту рішення НКРЗІ про  внесення змін до правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів Асоціація продовжує співпрацювати з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (надалі – НКРЗІ) щодо розроблення простих та зрозумілих правил для виготовлення, ввезення та розповсюдження радіоелектронних засобів в Україні. Так, нещодавно НКРЗІ надіслало на адресу Асоціації проекту рішення про внесення змін до правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів (надалі – Проєкт Рішення НКРЗІ) для ознайомлення з його положеннями представників Асоціації та надання відповідних пропозицій. Експерти Комітету побутової електротехніки Асоціації (надалі – Комітет Асоціації) проаналізували Проєкт Рішення та надали до нього ряд зауважень та пропозицій. Основні зауваження експертів Комітету Асоціації стосувались того, що запровадження додаткових вимог до змісту обов’язкової інформації для споживача обумовить необхідність для виробників переробити документацію на продукцію, що вимагає значних фінансових витрат та в середньому від півтора до трьох років підготовчого періоду. Відтак, Комітет Асоціації пропонував підходити до кожної запропонованої зміни більш зважено. Експерти Комітету Асоціації провели дві робочі зустрічі з представниками НКРЗІ в результаті яких було напрацьовано більш збалансовані та виважені положення, наприклад, в частині необхідності зазначення питомої потужності поглинання випромінення людським тілом (надалі – SAR) виключно для мобільних телефонів. Тож, Європейська Бізнес Асоціація вдячна НКРЗІ за співпрацю та врахування значної частини пропозицій бізнес-спільноти в Проєкті Рішення НКРЗІ, яке нещодавно було опубліковано для громадського обговорення та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.  

Європейська Бізнес Асоціація вітає публікацію проєкту рішення НКРЗІ про  внесення змін до правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів

Асоціація продовжує співпрацювати з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (надалі – НКРЗІ) щодо розроблення простих та зрозумілих правил для виготовлення, ввезення та розповсюдження радіоелектронних засобів в Україні.

Так, нещодавно НКРЗІ надіслало на адресу Асоціації проекту рішення про внесення змін до правил надання виробником радіообладнання інформації для споживачів (надалі – Проєкт Рішення НКРЗІ) для ознайомлення з його положеннями представників Асоціації та надання відповідних пропозицій. Експерти Комітету побутової електротехніки Асоціації (надалі – Комітет Асоціації) проаналізували Проєкт Рішення та надали до нього ряд зауважень та пропозицій. Основні зауваження експертів Комітету Асоціації стосувались того, що запровадження додаткових вимог до змісту обов’язкової інформації для споживача обумовить необхідність для виробників переробити документацію на продукцію, що вимагає значних фінансових витрат та в середньому від півтора до трьох років підготовчого періоду. Відтак, Комітет Асоціації пропонував підходити до кожної запропонованої зміни більш зважено. Експерти Комітету Асоціації провели дві робочі зустрічі з представниками НКРЗІ в результаті яких було напрацьовано більш збалансовані та виважені положення, наприклад, в частині необхідності зазначення питомої потужності поглинання випромінення людським тілом (надалі – SAR) виключно для мобільних телефонів.

Тож, Європейська Бізнес Асоціація вдячна НКРЗІ за співпрацю та врахування значної частини пропозицій бізнес-спільноти в Проєкті Рішення НКРЗІ, яке нещодавно було опубліковано для громадського обговорення та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Керівника напрямків побутова електротехніка, регуляторний Асоціації.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: